Κομμωτήριο Hair Majesty: γίνεσαι ό,τι θες | Ε. Βοστάνη 15 | Μυτιλήνη | Τ. 2251020569


Το μαλλί σού δίνει τύπο, γοητεία, προσθέτει προσωπικότητα και υποδηλώνει πολλά για σένα, τη φροντίδα και το χρόνο που επενδύεις στον εαυτό σου. Αφηγείται την επιτυχία σου, τις ιδιορρυθμίες, την εικόνα σου για σένα, την ψυχή σου.

Είναι εντυπωσιακό: Ενώ όταν ολοκληρωθεί η κόμμωση μιας γυναίκας, εκείνη αποφεύγει να αγγίξει τα μαλλιά της για να μην τα χαλάσει, με τον άντρα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο: Ο άντρας θέλει να νιώσει, να πιάσει, να παίξει, να δει τα μαλλιά του σε όλες τις φάσεις, να τα χτενίσει ο ίδιος, να πειστεί, να τα συγκρίνει. Ρωτά κι αποζητά τη γυναικεία συμβουλή. Και γνωρίζει ότι στο Hair Majesty βρίσκει την περιποίηση και την προσοχή που δεν έχει στα αντρικά κομμωτήρια.
His Majesty...

Η πριγκίπισσα ψάχνει το αρσενικό και το γνωρίζεις. Ενδιαφέρεσαι για τα μαλλιά σου, για την εικόνα σου, αλλά κυρίως για την κατάσταση και την υγεία τους. Στο Hair Majesty βρίσκεις λούσιμο, κούρεμα, styling, βαφές, ανταύγειες για σένα, με προϊόντα εξειδικευμένα για τον άντρα και με θεραπείες κατά της λιπαρότητας και της τριχόπτωσης.
 
Κυρίως όμως βρίσκεις την επαγγελματία κομμώτρια που θα συζητήσει μαζί σου, θα σε συμβουλέψει, θα αναλάβει το κεφάλι σου και θα το κάνει… βασιλικό. Περήφανο, δυνατό, τονωμένο, μοντέρνο, σέξι, με ύφος, αρρενωπό. Η τέλεια πινελιά στην προσωπικότητά σου.

Το Hair Majesty μελετά το σχήμα του κεφαλιού σου, το ύφος σου, τις κινήσεις, το μήνυμα και σε απογειώνει. Η πρόταση γίνεται με βάση τους λοβούς των αυτιών σου, την κορυφή και το ινιακό οστό. Ισορροπία με βάση τη δική σου κατασκευή. Ένα λάθος κούρεμα φαίνεται από το σχήμα του κεφαλιού. Το σωστό κούρεμα όμως μιλά για σένα και… σου φέρνει την πριγκίπισσα. Ω ναι!


κείμενα: διαδικτυογράφος | Site touched by .GNOSIA | Powered by HairCut.gr