Κομμωτήριο Hair Majesty: γίνεσαι ό,τι θες | Ε. Βοστάνη 15 | Μυτιλήνη | Τ. 2251020569Hair Therapy (Θεραπείες μαλλιών)

Your Therapy is… Hair Therapy! Για να μπορείς να υποστηρίξεις την κορώνα και να λάμπεις ολόκληρη, χρειάζεσαι υγιή μαλλιά. Η εικόνα σου ξεκινά από πάνω, από το κεφάλι και πρέπει να είναι αληθινή. Γερά, υγιή μαλλιά, ισορροπημένα, τονωμένα από τη ρίζα μέχρι την άκρη τους. Οι θεραπείες μαλλιών επαναφέρουν την τρίχα σταδιακά σε… πριγκιπική κατάσταση. Έτσι δεν θα λάμπει μόνο η κορώνα σου, ούτε και θα κλέβει την παράσταση. Με τη θεραπεία μαλλιών φαίνεσαι και πάλι εσύ, λαμπερή και με αυτοπεποίθηση!


Moroccanoil


άμεση ενυδάτωση

Η θεραπεία Άμεσης Ενυδάτωσης ξεκουράζει τα ξηρά μαλλιά, τις ταλαιπωρημένες άκρες, ανανεώνει τα μαλλιά με ψαλίδα, είναι σημαντική και δρα προληπτικά μετά από κάθε τεχνική εργασία.

άμεση αναδόμηση
Η θεραπεία Άμεσης Αναδόμησης επιδρά γρήγορα κι άμεσα στα μαλλιά. Βοηθά θεαματικά στην επανόρθωση και ισορροπία της τρίχας κι εστιάζει στις σπασμένες άκρες που πάντα ξεχωρίζουν.

αντιγήρανση
Η θεραπεία Αντιγήρανσης ενυδατώνει βαθιά, θρέφει αποτελεσματικά και προσφέρει λάμψη, ανανεώνοντας την τρίχα από τη ρίζα ενώ δρα στη δομή της.

κερατίνη

Η θεραπεία Κερατίνης αποτελείται από 3 στάδια και διαρκεί 1 ώρα. Βασίζεται στη χρήση κερατίνης, κολλαγόνου και σιλικόνης κι ανανεώνει τελείως την υφή των μαλλιών, μαλακώνοντας και ηρεμώντας τα. Προσφέρει στην τρίχα πολύτιμες πρωτεΐνες και μεταμορφώνει τα μαλλιά σε απαλά, υγιή και λαμπερά. Διαρκεί μέχρι και 3 βδομάδες.

ξηροδερμία
Η θεραπεία Ξηροδερμίας τονώνει κι αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής, διεγείροντας το δέρμα, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στον θύλακα της τρίχας, κάνοντας σταδιακή απολέπιση και δρώντας έτσι καταλυτικά ενάντια στη φαγούρα.

λιπαρότητα
Η θεραπεία Λιπαρότητας αποσυμφορεί τον θύλακα της τρίχας, ενισχύοντας τον κύκλο ζωής της. Εξαφανίζει τη σμηγματόρροια, επαναφέροντας την λιπαρότητα των μαλλιών στα φυσιολογικά τους επίπεδα.

τριχόπτωση
Η θεραπεία Τριχόπτωσης καταπολεμά κι αποτρέπει την αραίωση των μαλλιών, ενισχύει το πύκνωμα στις φύτρες, αναζωογονεί ουσιαστικά τα μαλλιά κι αποτελεί υπεύθυνη λύση για τις αδύναμες τρίχες που πέφτουν.


Δείτε επίσης:

Hair Therapy (Θεραπείες μαλλιών)
Hair Masque (Μάσκα μαλλιών - light θεραπείες λουτήρα)
Hair Purifying (Λούσιμο)
HairCut (Κούρεμα)
Hair Color (Χρώμα)
Εξειδικευμένες Τεχνικές & Συνδυασμός Υπηρεσιών Χρώματος
Χτένισμα
Texture
Άλλες Υπηρεσίες
Νυφικό πακέτο


κείμενα: διαδικτυογράφος | Site touched by .GNOSIA | Powered by HairCut.gr