Κομμωτήριο Hair Majesty: γίνεσαι ό,τι θες | Ε. Βοστάνη 15 | Μυτιλήνη | Τ. 2251020569

Εσύ κάθεσαι στο θρόνο, απέναντι από τον καθρέφτη και ο προσωπικός σου κομμωτής αναδεικνύει την πριγκίπισσα, όπως ακριβώς σε θες…

Hair Majesty!

Η περιποίηση των μαλλιών σου είναι μια μικρή ιεροτελεστία σε εμάς. Υπάρχει πολύς σεβασμός, εμπειρία, προχωρημένες αλλά και πιο κλασικές προτάσεις, καινούργιες τεχνικές, οργανικά υλικά και στο προσκήνιο… εσύ. Εσύ θα περιγράψεις τι θες, τι χρειάζεσαι, τι σκέφτεσαι, τι σου αρέσει. Είναι μια μικρή μεταμόρφωση, ένα make-over, η δική σου στιγμή, ο δικός σου ρόλος. Θες το χρόνο σου και σε εμάς τον έχεις, γιατί είσαι σημαντική.

Όλα ξεκινάνε από το κεφάλι. Οι ιδέες, τα όνειρα, η εικόνα. Υγιή, περιποιημένα, αέρινα μαλλιά που σε μεταμορφώνουν στην τέλεια πριγκίπισσα. Τονίζουν τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπό σου, τα σημεία του σώματος, το ύψος, τη θηλυκότητά σου.

Επιμελημένα μαλλιά στο κατάλληλο μήκος, χρώμα, όγκο που κλέβουν την παράσταση. Όλα ξεκινάνε από εδώ πάνω… Γερά, πλούσια μαλλιά, χτενισμένα σωστά που μοιάζουν να συγκρατούν μια μικρή κορώνα. Γυαλιστερή, εντυπωσιακή, ντελικάτη…

Στο Hair Majesty επικεντρωνόμαστε στο πρόσωπό σου, στο χαρακτήρα σου, στο look που θες να αποκτήσεις, στη μεταμόρφωση που θες να κάνεις ανάλογα με τη διάθεση. Κάτι βραδινό, ερωτικό, μυστηριώδες για να τον κερδίσεις… Κάτι κλασικό, σοβαρό, αυστηρό για να πετύχεις… Κάτι ανάλαφρο, κοριτσίστικο, παιχνιδιάρικο για να ξεχωρίσεις.

Όλα ξεκινάνε από το κεφάλι. Τα υγιή, λαμπερά, καλοχτενισμένα μαλλιά δίνουν το «οk» για να προχωρήσει το βλέμμα και πιο κάτω. Δείχνουν αυτοπεποίθηση, αισθητική, προβολή, ισορροπία, εξωστρέφεια. Είναι ένα ζώδιο από μόνα τους κι όλοι το θέλουν. Εσύ το έχεις γιατί γίνεσαι ό,τι θες!


κείμενα: διαδικτυογράφος | Site touched by .GNOSIA | Powered by HairCut.gr